Indmeldelse for nye medlemmer

Kom og se fitnessrummet, hvis du ikke allerede har været på besøg. Vi er klar til vores intro-aftener. Når du er blevet tilbudt en plads, får du den, når du betaler for medlemsskabet.

Se vores spørgsmål/svar om indmeldelse her.

Betaling for nye medlemmer

Her kan du indmelde dig i foreningen, hvis du har fået tilbud om medlemskab via ventelistenVælg 6 eller 12 måneders fitness.

Betaling her på siden skal ske med Dankort eller MobilePay. Online løsningen gør det nemt for dig, ligesom det er simpelt for foreningen, da vi modtager dine oplysninger og betaling elektronisk.

Indmeldelse 12 måneder
Pris 1450 kr

Indmeldelse 6 måneder
Pris 1000 kr.

Intro for nye medlemmer
I foreningen vil vi gerne give dig den bedst mulige start hos os. Fra september 2017 har vi indført en ny fleksibel løsning, da nye medlemmer har vidt forskellige behov. Vi lægger vægt på at alle medlemmer får en god begyndelse i foreningen.

Din personlige nøglebrik
Nøglebrikken er klar 2-3 dage efter indmeldelse. Du får den normalt på en intro-aften eller efter anden aftale med medlemsservice. Den giver dig adgang til fitness fra 5 morgen til 23 aften, 7 dage om ugen.

Mød op!
Husk træningstøj og -sko. I omklædningsrummene er der skabe som kan låses, hvis du selv medbringer en hængelås, med en bøjle på størrelse med en femkrone mønt.

Læs om omklædning, praktiske forhold m.v.