Genindmeldelse

Har du været medlem før? Efter udmeldelse beholder vi dine data i systemet i ca. 6 måneder. I den periode har du efter reglerne prioritet på ventelisten, så du får første ledige plads. Ved senere ønske om genindmeldelse skal du taste som nyt medlem på ventelisten

Tilmelding til ventelisten med prioritet

Hvis du har fået tilbud om genindmeldelse kan du gå direkte til indmeldelse. Prisen er den samme som for nye medlemmer.

Hvis du har en nøglebrik fra sidst kan vi genåbne den så du kommer hurtigere igangNuværende medlemmer med aktivt medlemskab skal bruge siden med fornyelse og slipper for nøglekort gebyret.

Mere information: