Kunst i Højbjerg-Lyseng Foreningsfitness

Højbjerg-Lyseng Foreningsfitness vil gerne være kendt for at være en god forening med et godt og lækkert træningslokale. Vi vil også gerne være et kendt udstillingssted, hvor der bliver udstillet god kunst på væggene. Gerne vægkunst af lokale kunstnere, men vi vægter god kunstnerisk kvalitet højere end det lokale tilhørsforhold. 

Hanne Bill udstiller fra maj 2024

Fra 1. maj er der ny kunst på væggene. Denne gang er det kunst lavet af billedkunstner Hanne Bill / Fixart67, der pryder væggene i lokalet.

Se mere om udstillingenMads Kjær udstiller fra februar 2024

Denne gang udstiller kunstner Mads Kjær også kendt under navnet KRABAT. Udover at male har han sit eget tøjmærke.

Se mere om udstillingen

  

Vibeke Worm udstiller fra november 2023

Udstillingen - akryl på lærred - med malerier, der har udspring kunstneres fascination af farver, består af forskellige værker, der er skabt ud fra lag-på-lag teknik ved brug af forskellige materialer.

Se mere om udstillingen

 

Birthe Nissen udstiller fra maj 2023

Birthe er oprindeligt lærer med billedkunst som liniefag. Ud over undervisning i tegning, har hun gennem 25 år også arbejdet med især portrætter. Men også naturen og opstillinger har hendes interesse.

Se mere om udstillingen 

 

Ulla Salling- Mortensen udstiller fra februar 2023

Ulla, er lokal kunstner fra Højbjerg, som også er et kendt ansigt i HLFF, hvor hun er aktiv flere gange ugentligt. Læs mere om udstillingen

 

Hanne Kjems udstiller fra december 2022

Hanne, som er inspireret af form, farve, naturen og i mødet mellem mennesker, arbejder intuitivt i både det meget farverige univers og med de mere neutrale jordfarver. Se mere om udstillingen


Søren Kræsten udstiller fra august 2022 

Søren bor her i Højbjerg og er inspireret af naturens fænomener, farver, former, dyrene og menneskene med deres forskellige livsbetingelser. I hans billeder bestræber han sig på at udtrykke de indtryk og stemninger, som livet giver ham. Se mere om udstillingen. 

Inge Sørine Kristensen udstillede marts-maj 2022

Udstilling med titlen 'Nordisk landskab' vises værker med inspiration i både Danmark, Grønland og Færøerne. Se mere om udstillingen Jakob Bredahl-Kjær udstillede fra december 2021

Udstillingen rækker et stykke ind i det nye år og kan nydes i hele lokalet. Se mere om udstillingen.

 

 


Årsplan for kunst i fitnesslokalet

I foreningen planlægger vi med 3 udstillinger/år. Der vil altid være en uge med hvide vægge mellem hver udstilling. Planlagt forløb er:

  • August – November
  • December – Marts
  • April – Juli

Udstillinger:

Kontakt os 
Foreningens kunstformand, Hanne Eland - kan kontaktes, hvis man har gode ideer til kunst på væggene i træningslokalet. 

Det er kunstformanden der, i samråd med Bestyrelsen, tager beslutning om udstillingsprogram.

Vi kan tilbyde gode store vægge med godt lys indfald, mulighed for at lægge visitkort og salgsmateriale i lokalet, mulighed for direkte salg, samt forsikring af billederne, så længe de hænger i træningslokalet. 

Vi tilbyder naturligvis at være behjælpelig i forbindelse med ophængning og transport. 

 

 

      Kontakt: Hanne Eland
      kunstudvalg@hoejbjerg-lyseng-foreningsfitness.dk