Indoor cycling

Indoor Cycling er holdtræning, der foregår på special-designede cykler (Body-Bike), hvor du tages igennem forskellige former for trænings intervaller. Instruktøren bruger musik og positiv verbal motivation, for at få dig til at yde dit optimale. Cycling booster din forbrænding og øger din kondition.

Vores DGI-uddannede cycling instruktører i Højbjerg-Lyseng Foreningsfitness, har hver deres kørestil, hvilket giver dig god mulighed for varieret træning.

Uanset hvilket niveau du er på - nybegynder eller øvet - kan du altid booke dig på et hold og træne med.

Er du ukendt med spinning/indoor cycling, så kom gerne 5-10 min. før holdstart og få en kort introduktion.

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om noget, så står instruktøren altid klar til at hjælpe og vejlede dig.

Vores lokale

Vi cykler i "Omklædning 5" i stueetagen lige under vores normale fitnessrum.

Mere om rummet, cykelsko og praktiske forhold.

Holdtræning - Indoor Cycling

Hvornår: flere gange hver uge - se oversigt og kalender nedenfor

Tilmelding: ja - skal ske via kalenderen nedenfor

(tilmelding åbner i et separat vindue. Klik på dato/hold - du får brug for din email/mobil-nr og adgangskode. Se evt. denne vejledning i tilmelding)

Afbud: Bliver du forhindret, beder vi dig melde fra senest 4 timer før, så en anden kan udnytte pladsen, og vores instruktører kan planlægge træningen optimalt. Du melder selv fra ved login som ved tilmelding (klik på holdet og derefter "annuller")

Husk passende trænings-tøj, vanddunk og håndklæde

(cykelsko kan lånes. Vi har alle størrelser fra str.35 til str.46)

Vejledende Holdtider sæson 2019/2020

Dag Kl. Instruktør Periode
Mandag 17-18 Morten 16.09.19 - 30.03.20
Tirsdag 09-10  Finn 06.08.19 - 30.06.20
Tirsdag 18-19 Anders 27.08.19 - 26.05.20
Onsdag   18-19 Peter 07.08.19 - 04.06.20
Torsdag  18-19   Birgit  24.10.19 - 26.03.20
Lørdag 09-10  skiftende instruktør    se kalender nedenfor

Måling af kondital / MAP Test

Hvad er kondital ? hvad betyder det egentlig og hvad kan det bruges til ?

Med jævne mellemrum tilbyder vi test, der måler dit VO2max, altså din aerobe kapacitet i din evne til at optage ilt. Jo højere VO2max jo bedre form.

Testen måler dit Kondital ud fra en MAP test (max aerob power) på vore vante Body Bike cykler, hvor du får oplyst dit kondital umiddelbart efter testen.

Opvarmning og test tager 30 – 40 min. Resten af timen køres det almindelige program.

Hvornår:  mandag 2. september 2019, kl. 17:00

Tilmelding: nødvendig via kalenderen nedenfor

Cykelsko kan lånes - vi har alle størrelser - men husk drikkedunk og håndklæde

Følg også Indoor Cycling på Facebook