Kettlebells træning

Kettlebells træning

Brug af kettlebells kræver instruktion for at få det fulde udbytte.

Det er en meget spændende og yderst effektiv trænings aktivitet. Vi anbefaler, at du får hjælp/instruktion til at komme igang. Efterfølgende kan du nemt benytte kettlebells, som en del af din eget træningsprogram.  

 

Instruktionshold /Holdtræning 

Du får en times træning/instruktion, hvor vi både får pulsen op og trænet hele kroppen igennem ved brug af kettlebells. Vi har fokus på den enkelte, og du bliver guidet grundigt igennem de forskellige træningssekvenser og kettlebell øvelser.

Holdet er for alle uanset om du er nybegynder eller øvet.

Du kan tilmelde dig instruktionshold med jævne mellemrum eller hver uge, og ellers selv lave øvelserne, når det passer i din træning. 

Instruktør team: Birgit og Palle

 

Tilmelding / afbud
Tilmelding via kalenderen nedenfor. Bliver du forhindret i at deltage, beder vi dig melde fra seneste 4 timer før holdstart. 

 

Individuel Kettlebell instruktion

 Ønsker du inspiration og/eller instruktion i brug af Kettlebells i dit personlige træningsprogram, så book en tid med en af vores Kettlebell instruktører (se hvem de er nedenfor).

Du finder de mulige instruktions tidspunkter under booking af opfølgning. Hvis du har ønsker til andre tidspunkter eller ønsker at få instruktion af en specifik kettlebell instruktør, så skal du blot sende en mail til foreningen: post@hlff.dk

Mere information

 

Kalender

 

 

 

Vores kettlebell instruktører