Kettlebells træning

Kettlebells træning

Brug af kettlebells kræver instruktion for at få det fulde udbytte. Det er en meget spændende aktivitet, men vi anbefaler at du ikke selv bare begynder. Få hjælp i starten, hvorefter du sagtens kan tage det med i din egen træning.

Instruktionshold

Holdene kører som instruktioner med tilmelding, så vi kan få "checket" alle deltagere. Du kan tilmelde dig instruktionshold med jævne mellemrum eller hver uge, og ellers selv lave øvelserne, når det passer i din træning.

Tilmelding på kalenderen nedenfor.

Holdtræning

Du får en times træning/instruktion, hvor vi både får pulsen op og trænet hele kroppen igennem ved brug af kettlebells. Du bliver guidet igennem de forskellige træningssekvenser og kettlebell øvelser. Holdet er for alle uanset om du er nybegynder eller øvet.

Tilmelding på kalenderen nedenfor.

Individuel Kettlebell instruktion

Ønsker du inspiration og/eller instruktion i brug af Kettlebells i dit personlige træningsprogram, så book en tid med en af vores Kettlebell instruktører (se hvem de er nedenfor).

Du finder de mulige instruktions tidspunkter under booking af opfølgning. Hvis du har ønsker til andre tidspunkter eller ønsker at få instruktion af en specifik kettlebell instruktør, så skal du blot sende en mail til foreningen: post@hlff.dk

Mere information

Kalender