Kettlebells træning

Kettlebells træning

 

Brug af kettlebells kræver instruktion for at få det fulde udbytte.

Træning med kettlebells er en meget spændende og yderst effektiv trænings aktivitet.

Vi anbefaler, at du får hjælp/instruktion til at komme igang. Efterfølgende kan du nemt benytte kettlebells, som en del af din eget træningsprogram.  

 

Holdtræning / Instruktionshold 

Du får en times træning/instruktion, hvor vi både får pulsen op og trænet hele kroppen igennem ved brug af kettlebells. Vi har fokus på den enkelte, og du bliver guidet grundigt igennem de forskellige træningssekvenser og kettlebell øvelser.

Holdet er for alle uanset om du er nybegynder eller øvet.

Du kan tilmelde dig kettlebell hold med jævne mellemrum eller hver uge, og ellers selv lave øvelserne, når det passer i din træning. 

 

** Bemærk - holdet er pt på stand by **

 

Hvornår: forventet opstart ultimo oktober 2018 (annonceres i Nyhedsbrev og på Facebook)

Hvem:  Holdet er for alle medlemmer uanset om du er nybegynder eller øvet i fitness/træning med kettlebells

Tilmelding: via kalenderen nedenfor. (Tilmelding åbner i et separat vindue (pop-up). Du får brug for din email/mobil-nr og adgangskode) 

Afbud: Bliver du forhindret, beder vi dig melde fra senest 4 timer før. Dette så en anden evt. kan udnytte pladsen, og vores instruktører kan planlægge træningen optimalt. 

Instruktør team: Birgit og Palle

 

Individuel Kettlebell instruktion

Ønsker du introduktion/inspiration eller personlig instruktion i brug af Kettlebells til brug i dit personlige træningsprogram, så kontakt medlemsservice og book en tid med en af vores Kettlebell instruktører (se hvem de er nedenfor). 

Mere information

 

Kalender

 

 

 

Vores kettlebell instruktører