Hvad er TRX?

TRX er forkortelsen af Total body Restiance Exercise og er et stroppesystem, hvor man bruger sin egen kropsvægt som eneste belastning, til at træne styrke, smidighed, balance og kondition.

Ved at indstille højden af TRX Suspension Traineren (stropperne) og justere hvor stejl en vinkel du ligger eller står i, kan du ved hjælp af egen kropsvægt variere belastningen i øvelserne, som hele tiden kan gøres sværere og mere fysisk krævende, eller lettere, hvis du har behov for det.

Konceptet blev oprindeligt udviklet til og af soldater på mission, som havde brug for at holde sig i form og måtte bruge hvad de havde på hånden. Med få remedier kunne de etablere et meget alsidigt funktionelt trænings-program. Træningen baseres på 5 grundlæggende principper:

• Du træner styrke, fleksibilitet, bevægelighed og balance i alle øvelser
  • Funktionel træning, dvs stor overførbarhed til dagligdags bevægelser
  • Belastningen er udelukkende egen kropsvægt
  • Core muskulaturen involveres i alle øvelser
  • Du træner med kun et ophængspunkt

TRX-træning egner sig for alle, som ønsker at træne og blive udfordret på styrke, stabilitet, mobilitet og balance. Du får pulsen op, øger muskelmassen og forbrænder fedt.

Vi anbefaler at du får instruktion og evt. deltager i TRX-holdtræning før du begynder med din egen TRX Suspension Training.

TRX Hold-træning

En work-out med mix af grundlæggende øvelser – men lige så hårdt og intenst, som du ønsker, for du styrer selv din belastning - og hvor du på en effektiv måde træner både styrke, puls, mobilitet og balance på én gang

Du skal have deltaget i TRX Starter eller TRX Instruktion, for at kunne deltage.

Hvornår: tirsdag og torsdag
(se tidspunkter i kalenderen nedenfor)

Hvem: holdet er for alle, uanset om du er begynder eller øvet i træning med TRX.

Tilmelding: via kalenderen nedenfor
Find ønsket dato og klik på TRX holdet (tilmelding åbner i et separat vindue (pop-up). Du får brug for din email/mobil-nr og adgangskode)

Bemærk - tilmelding er mulig 3 uger frem (dog med max. 4 samtidige tilmeldinger)

Afbud: Bliver du forhindret, skal du melde fra seneste 4 timer før
Dette så en anden deltager kan udnytte pladsen, og vores instruktører kan planlægge træningen optimalt.
Du melder selv fra ved login som ved tilmelding (klik på holdet og derefter "annuller")

Husk passende trænings tøj, indendørs sko, håndklæde og vanddunk

Instruktør team: Bodil, Claus, Lene og Ulla T

SPECIAL TILBUD  UGE 48 = TRX Uge

Vi sætter ekstra fokus på TRX træning i uge 48.

Kom og løft din træning til next level. Lad dig guide i intensiv og seriøs træning og bliv en del af vores stærke fællesskab med træning på hold.

Har du aldrig prøvet at træne med TRX stropper og gerne vil igang, eller er du blot nysgerrig på, hvad det mon er at træne TRX, så kom til Workshop for Begynder ..

.. Tirsdag 27. november kl. 16.45 hvor du får en times grundig introduktion i træning med TRX, og bliver helt fortrolig med både stropper og startpositioner for de enkelte øvelser.

Er du fortrolig med TRX stropperne, så skal du selvfølge med til vores TRX' Surprise ..

.. Torsdag 29. november kl. 17.00  hvor du får 75 min. afvekslende træning med både TRX, håndvægte og egen kropsvægt med fokus på både styrke, puls, balance og mobilitet.

Vores TRX Uge er for alle medlemmer, og selvfølgelige en gratis del af dit medlemskab

Tilmelding nødvendig
til både Workshop for Begyndere og TRX'Surprise på kalenderen nedenfor

Vi ses i stropperne :)

TRX Starter (instruktion for nybegynder)

Er du ukendt med TRX træning skal du have gennemgået en individuel TRX-instruktion, før du tilmelder dig til første TRX-holdtræning.
På TRX Starter lærer du bl.a. de 6 forskellige start positioner og du bliver fortrolig med stropperne

Kontakt medlemsservice og aftal tid med en af vores TRX instruktører

TRX Instruktion (personlig instruktion)

Vi anbefaler, at du booker en personlig TRX-instruktion før du starter din egen TRX træning, eller hvis du vil supplerer dit personlige trænings-program med TRX-øvelser.

Kontakt medlemsservice og aftal tid med en af vores TRX instruktører

TRX Bootcamp

Med jævne mellemrum tilbyder vi TRX Bootcamp for dig, der har lyst til træne TRX på et lukket hold i en begrænset periode. På et TRX Bootcamp-forløb laves før- og eftermåling. Du bliver motiveret i din træning, bliver stærkere, kommer i bedre form og få mere energi.

TRX Bootcamp annonceres i Fitness' Nyhedsbrev, på Facebook, Holdoversigt og her på hjemmesiden

Vores TRX instruktører

Alle TRX-instruktører er TRX-uddannet og har gennemgået de officielle TRX-kvalificeringskurser (TRX STC, TRX FTC, TRX GTC, TRX SMTC m.fl.)

Du møder instruktørerne til TRX-Holdtræning eller individuelle TRX instruktioner