Ventelisten

Foreningen er for tiden lukket for tilgang, der er venteliste til medlemsskab.

Her kan du tilmelde dig til ventelisten

Obs: der er desværre lang ventetid. Det er også muligt at tilmelde sig ventelisten ved at henvende sig til foreningen om lørdagen, se Kom-og-Kik. Du får besked, når der bliver plads, via email eller sms.

Status på ventelisten

Pr. 10. november 2017 er der 60 på ventelisten, efter at vi har udsendt tilbud. Næste tilbud går ud i starten af december. Ventetiden må forventes at mere end 3 måneder - ud fra vores gæt på udmeldelser.

Se din placering på ventelisten

Medlemslogin og adgangskode, som du fik ved tilmelding, kan bruges herunder til at se hvilket nummer du er på listen, under  "Mine hold". Du har også mulighed for at framelde dig listen, hvis du ikke længere er interesseret, så kan vi tilbyde en plads til en anden.

Husk at melde ændringer i email-adresse eller mobilnummer. Check at vores nyhedsbreve ikke bliver fanget af et spam-filter.

Tilbudt plads?

Du får besked pr. email eller sms/brev, når du får tilbud om at blive medlem i foreningen via ventelisten. Læs vejledningen

Hvis du har flere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte foreningen eller medlemsservice.

Om ventelisten

Ventelisten fungerer efter først-til-mølle princippet. Det er gratis at stå på venteliste. Vi tilbyder pladser i takt med udmeldelser, da vi vil sikre en god oplevelse for alle medlemmer på den begrænsede plads, som vi har i fitnessrummet.

Aktive fitness-medlemmer, der ikke har fornyet deres trænings­periode ved udløb, har dog inden for de første seks måneder prioritet på ventelisten til ledige pladser.