Ventelisten

Foreningen er for tiden lukket for tilgang og der er venteliste til medlemskab. 

Vi er den ene af landets (vistnok) to DGI Foreningsfitness med venteliste. Årsagen er simpel, vi har begrænset plads i rummet og er derfor nødt til at prioritere en god oplevelse for de indmeldte medlemmer, fremfor et overfyldt lokale. Vi beklager at det er nødvendigt at vente. 

Status - OBS: meget lang ventetid

(Opdateret 2. juli 2024). Ventelisten er på 230 personer. Vi skønner at ventetiden i øjeblikket vil være 1 - 1½ år for nye tilmeldinger til listen. Vi får jævnt mange tilmeldinger for tiden, plus at antallet af udmeldelser er lavt. Vi åbner for indmeldelser i takt med udmeldelser.

Hvis du gerne vil se faciliteterne og snakke med os inden du beslutter dig for indmeldelse, er du velkommen til vores Foreningsaften i starten af hver måned. Frivillige fra foreningen vil være klar til en snak. Du kan også skrive til Medlemsservice for en individuel aftale. 
  

Tilmelding til ventelisten

Start tilmelding (åbner i nyt vindue)

Det er også muligt at tilmelde sig ventelisten ved at henvende sig til foreningen. Du får besked, når der bliver plads, via email eller sms. Husk at indmelde ændringer i email-adresse eller mobilnummer. Check at vores nyhedsbreve ikke bliver fanget af et spam-filter.  

 

Se din placering på ventelisten

Medlemslogin og adgangskode, som du fik ved tilmelding, kan bruges herunder til at se hvilket nummer du er på listen, under  "Mine hold". Du har også mulighed for at framelde dig listen, hvis du ikke længere er interesseret, så kan vi tilbyde en plads til en anden. 

 

Er du tilbudt plads?

Du får besked pr. email eller sms/brev, når du får tilbud om at blive medlem i foreningen via ventelisten.

Hvis du har flere spørgsmål, så skriv til medlemsservice.  

Om ventelisten

Ventelisten fungerer efter først-til-mølle princippet. Det er gratis at stå på venteliste. Vi tilbyder pladser i takt med udmeldelser, da vi vil sikre en god oplevelse for alle medlemmer på den begrænsede plads, som vi har i fitnessrummet.

Aktive fitness-medlemmer, der ikke har fornyet deres trænings­periode ved udløb, har dog inden for de første seks måneder prioritet på ventelisten til ledige pladser.