Kom og Kik

Opdatering

Vi har besluttet ikke at fortsætte med de faste Kom-og-Kik tider, da behovet efterhånden ikke er ret stort. Nuværende medlemmer bruger vores hurtige medlemsservice eller møder op til vores intro-aften arrangementer de første hverdage i en måned.

Interesserede i at se vores tilbud er naturligvis også velkomne til at kikke ind på en intro-aften, ligesom vi skriver det ved udsendelse af tilbud til ventelisten.

Vi holder døren til fitnessrummet åben hver lørdag kl. 11:00 - 12:00

Folk fra foreningen er klar til at vise rundt og besvare på spørgsmål. Alle er velkomne til at kigge forbi og få en uforpligtende snak med os.

Medlemmer er også velkomne med forslag eller spørgsmål. Vi kan hjælpe med praktiske ting omkring medlemskab, booking af instruktør og tilmelding til aktiviteter.

Find vej (hvis du ikke er medlem)
Gå ind via hovedindgangen (over for indgangen til Lyseng svømme­hal) via caféen på første sal. Fortsæt gennem caféen til den anden ende af bygningen. Fitnessrummet er inde bag det store runde vindue. Gå gennem dobbeltdørene, til højre findes den orange dør ind til fitnessrummet.

Skulle caféen være lukket, så råb op ved indgang B!

Medlemmer kan gå ind direkte fra parkeringspladsen via indgang B med deres nøglebrik.

Andet tidspunkt?
Hvis du ikke kan møde op på en lørdag, så finder vi en aftale om et andet tidspunkt. Skriv til Medlemsservice.