Corona-foranstaltninger

Opdateret 7. september 2020

Aktiviteter

Vi har åbent for egentræning med styrkemaskiner, håndvægte, balanceøvelser, smidighed, kropsøvelser m.v. plus naturligvis den gode snak i lokalet.

Der vil være lukket for al holdtræning og for hård konditionstræning (cross, cykler, løbebånd, ro-maskiner), da det kræver stor sikkerhedsafstand, men vi tillader brug af disse maskiner til let opvarmning af max ca. 10. minutters varighed.

Corona-foranstaltninger

• Bliv hjemme, hvis du har symptomer.

• Max 3 personer i hvert omklædningsrum (fra mandag 7. september).
    Klæd om hjemmefra, hvis du her mulighed for det.
    Medbring indendørs træningssko.
    Medbring eget håndklæde hvis du sveder meget under træning.
    Medbring fyldt drikkedunk.

• Afsprit/vask dine hænder inden du går ind (toiletter ved indgangen).
    Afsprit udstyr efter hvert brug (spray og papir står på bordene).
    Host og nys i dit ærme eller albue, ikke dine hænder.

• Brug altid din nøglebrik ved fitness døren når du kommer.
    (til registrering af antal i rummet).

• Max 12 personer i lokalet.

• Hold 2 meters afstand - og vis hensyn.
    Træn alene (ikke parvis eller i grupper).
    Undgå fysisk kontakt.

• Ingen hold-træning.

• Ingen hård konditionstræning.
    Cykler, cross, løbebånd og ro-maskiner må bruges til lettere opvarmning. Maksimum 10 minutter.

• Måtter, elastikker, handsker og lignende er fjernet.
    Hvis du gerne vil bruge en træningsmåtte, skal du medbringe din egen.

Drikkevand

Det kolde vand i centeret kan være lunkent (så længe forbruget i huset er lavt). Vi anbefaler at du tager koldt vand med hjemmefra.

Dit ansvar

Fitness fastholder normal åbningstid, da vi er sikre på, at alle medlemmer opfører sig ansvarligt til fælles bedste og hjælper med at overholde myndighedernes krav. Alle kender jo i forvejen de gene­relle corona krav om håndvask og hensyn.

I fitness gælder desuden at alle berøringsflader og andet udstyr skal rengøres/desinficeres efter brug og at der skal holdes afstand til andre med­lemmer. Det skal hvert enkelt medlem selv sørge for sker. Foreningen har sørget for al information, alle nødvendige midler til afspritning og ændret indretning af lokalet.

Skriv til bestyrelsen på email medlemsservice@hlff.dk hvis du ser noget vi skal være opmærksomme på eller kan gøre bedre.