Corona-foranstaltninger

Opdateret 29. oktober 2020

Aktiviteter

Vi har åbent for egen-træning med styrkemaskiner, håndvægte, balanceøvelser, smidighed, kropsøvelser m.v. plus naturligvis den gode snak i lokalet.

Der er lukket for holdtræning (TRX, Boksetræning og ordinære Cirkeltræningshold) samt for hård konditionstræning (cross, cykler, løbebånd, ro-maskiner), da dette kræver stor sikkerhedsafstand.
Vi tillader brug af de nævnte cardio- maskiner til let opvarmning af max ca. 10. minutters varighed.

Corona-foranstaltninger

• Fra og med 29.10.20 skal der bæres mundbind i Lyseng Idrætscenter (alle offentlige indendørs arealer)

For Fitness gælder følgende:
    - Brug mundbind til/fra omklædning, til/fra trænings-lokaler og i vores skiftezone (lige indenfor døren i fitnesslokalet)
    - Mundbind må fjernes, når du træder ind i fitness-område/lokale for indoor cycling
    - Du må træne uden mundbind

• Bliv hjemme, hvis du har symptomer eller er sløj

• Max 3 personer i hvert omklædningsrum (gældende pr. 7. september)
    Klæd om hjemmefra, hvis du her mulighed for det
    Medbring indendørs træningssko
    Medbring eget håndklæde hvis du sveder meget under træning
    Medbring fyldt drikkedunk

• Afsprit/vask dine hænder inden du går ind (sprit/håndvask/toilet ved både B-indgang og hoved indgang)
    Afsprit dine hænder når du går ind i fitness-lokalet og har fjernet dit mundbind
    Afsprit udstyr efter hvert brug - gælder også hvis du bruger træningshandsker (spray og papir står på bordene)
    Host og nys i dit ærme eller albue, ikke i dine hænder

• Brug altid din nøglebrik ved fitness døren når du kommer
    (til registrering af antal i lokalet)

• Max 12 personer i lokalet

• Hold 2 meters afstand og vis hensyn
    Træn alene (ikke parvis eller i grupper)
    Undgå fysisk kontakt

• Ingen hold-træning i ftinesslokalet

• Ingen hård konditionstræning
    Cykler, cross, løbebånd og ro-maskiner må bruges til lettere opvarmning. Maksimum 10 minutter

• Medbring egen træningsmåtte eller brug håndklæde ved liggende øvelser på gulv

• Måtter, elastikker, handsker og lignende er fjernet

Drikkevand

Vi anbefaler, at du tager koldt vand med hjemmefra. Det kolde vand i centeret kan være lunkent (så længe forbruget i huset er lavt)

Dit ansvar

Fitness fastholder normal åbningstid, da vi er sikre på, at alle medlemmer opfører sig ansvarligt til fælles bedste og hjælper med at overholde myndighedernes krav. Alle kender jo i forvejen de gene­relle corona krav om håndvask og hensyn.

I fitness gælder desuden, at alle berøringsflader og andet udstyr skal rengøres/desinficeres efter brug og at der skal holdes afstand til andre med­lemmer.
Det har hvert enkelt medlem selv ansvar for.
Foreningen har sørget for al information, alle nødvendige midler til afspritning og ændret indretning af lokalet.

Skriv til bestyrelsen på email medlemsservice@hlff.dk hvis du ser noget vi skal være opmærksomme på eller kan gøre bedre.