Oversigt over holdaktiviteter

Vil du træne sammen med andre og på faste tidspunkter?

Højbjerg-Lyseng Fitnessforening tilbyder forskellige holdaktiviteter i fitnesslokalet, mens cycling foregår i et separat rum i indgangs etagen.

Det er frit for dig, om du vil deltage i holdtræning hver uge, eller du blot vil være med et par gange, for at få inspiration til din egen individuelle træning.

Der er begrænset deltagerantal på de fleste hold, og tilmelding er derfor nødvendig.

Træning på hold er for alle medlemmer - både nybegyndere og øvede.

Holdaktiviteter tilbydes hele året, dog holder enkelte hold pause på helligdage og i skoleferier.

Vores faste holdaktiviteter er Cirkeltræning, Fitness boksning, TRX og Kettlebell – se tidspunkter og tilmelding i skemaet nedenfor.

Hver uge tilbyder vi flere typer af hold i Indoor Cycling - se separat holdoversigt for tilmelding under Indoor Cycling
Holdakativiteter som fx. skitræning, outdoor-træning og Bootcamp-forløb tilbydes indimellem og annonceres i Nyhedsbrev, på Holdoversigt og på Facebook.

Vejledning for tilmelding

Find ønsket dato ovenfor og klik på holdet. Tilmelding åbner i et separat vindue (pop-up).
Du får brug for din email/mobil og adgangskode.

Afbud og venteliste
Hvis holdet er fyldt bliver du tilmeldt en venteliste.

Har du plads på et hold, men bliver forhindret, skal du afmeld dig holdet så hurtigt som muligt og seneste 4 timer før, så en anden kan få pladsen. Systemet udsender automatisk sms/email til den næste på listen.

Du melder fra under "mine bookinger" samme sted, som du tilmeldte dig.