Corona-sikker holdtræning - AFLYST

Bemærk grundet de nye corona restriktioner gældende pr 26.10.20 om bl.a. forsamlingsforbud, er holdtræning onsdag formiddag aflyst indtil videre.
Vi følger situationen nøje og håber igen at kunne tilbyde holdtræning, når myndighederne finder det forsvarligt og lemper restriktionerne.

Vil du træne med andre og er du frisk på at træne onsdag formiddag ?

Vi tilbyder med start onsdag i uge 43 holdtræning / cirkeltræning i den store hal, hvor vi kan træne med god og sikker afstand til hinanden. Træningen, bliver med fokus på funktionel træning med primært egen kropsvægt hvor både balance, mobilitet, styrke og kondition udfordres.

Træningen er åben for alle medlemmer og tilrettelægges så alle uanset alder kan være med.
På nogle dage sluttes der af med tilbud om fælles kaffe/the i Caféen. :-)

Bemærk - Foreningen indkøber et antal elastikker og evt. andet udstyr til hver enkelt deltager, så vi undgår deling af rekvisitter. Skriv derfor til medlemsservice hvis du vil deltage, så vi har et samlet overblik og kan sørge for indkøb af rette mængde udstyr.

Tidspunkt: hver onsdag kl. 9:00 - 10:00

Sted: centerets store hal.

Medbring: egen træningsmåtte, trænings-elastik, håndklæde og vanddunk.

Instruktører: Jesper og Poul.

Tilmelding: ikke nødvendig, men send gerne en mail til medlemsservice af praktisk hensyn.