Cirkelhold - træning i fællesskab

Cirkeltræning kan bruges som supplement til det individuelle trænings-program, hvis man enten har lyst til samvær på et hold, og mere styrke- og puls-træning. Cirkeltræning kan desuden være med til at genskabe glæden og motivationen ved træning, hvis du er kørt lidt sur i det.

Mandags Cirkel-hold

Cirkeltræning er en rigtig god måde at øge kroppens fysiske kapacitet på, både når det gælder styrke, udholdenhed, kondition, balance, koordination og forbrænding. Du kan være med uanset alder, fysisk form og helbred idet øvelserne kan udføres på flere niveauer.

Træningen består af forskellige former for intervaltræning, og kan være bygget op omkring en variation af øvelser med egen krops vægt, diverse håndvægte og øvrige redskaber mv.

Øvelserne kan f.eks. udføres i intervaller af 45 sekunder med 15 sekunders pause imellem hver station/øvelse.
Ved alle øvelser får du mulighed for at få varieret øvelserne til dit behov, da en instruktør altid vil kunne vejlede dig.

Kom frisk til en time hvor vi mixer styrke-, balance- og kredsløbs-træning til frisk musik, der sætter pulsen i vejret og giver sved på panden, mens du har det sjovt sammen med de andre på holdet.

Vores 4 instruktører har hver deres trænings-forcer og du vil derfor opleve varieret træning fra gang til gang.

Hvornår: mandag kl. 17.30-18.30
(der trænes normalt ikke på helligdage og skolernes ferie-/fri-dage)

Hvem: Holdet er for alle medlemmer uanset om du er nybegynder eller øvet i fitness/træning

Tilmelding / afbud ikke nødvendigt. Du er velkommen til bare at møde op

Instruktør team: Hanne, Jesper, Suzanne og Ulla T

Senior-cirkel 60+

Senior træning med generel fokus på styrke-, balance og mobilitetstræning. I forbindelse med træningen kan der både teoretisk og praktisk være fokus på 'seniorrelevante' emner.

Holdet er for alle seniorer, der har lyst til at træne på hold sammen med andre

Hvornår: onsdag kl. 9.30 - 10.30  (til og med den 18. december 2019)

Tilmelding:  Ja  Bemærk - tilmelding mulig fra 21.08.19, klik her / tilmeld

Instruktør team: Jesper og Poul

Senior-cirkel - torsdag (lukket for tilgang)

Samvær og styrke - med sved på panden og et godt grin

Træningen er en blanding af styrke-, balance- og kredsløbs-træning der udføres til glad musik. Træningen er baseret på effektive øvelser i maskinerne, såvel som øvelser på gulvet, med håndvægte, stepbænke, knætræner, boksning på bold og meget andet. Øvelserne er tilpasset alder og evt. skavanker, så alle kan være med.

Har du lyst til bedre balance, mere styrke i musklerne samt stærkere knogler, i fællesskab med andre glade seniorer, så er dette holdet for dig. Efter træningen er der mulighed for at deltage i et fælles kaffebord.

Hvornår: torsdag kl. 9.00 - 10.00
(holdet kører som udgangspunkt hele året)

Tilmelding: Ikke muligt da holdet er fyldt

Cirkel instruktør: Anette