Cirkelhold - træning i fællesskab

Cirkeltræning kan bruges som supplement til det individuelle trænings-program, hvis man enten har lyst til samvær på et hold, og mere styrke- og puls-træning. Cirkeltræning kan desuden være med til at genskabe glæden og motivationen ved træning, hvis du er kørt lidt sur i det.

Mandags Cirkel-hold

Cirkeltræning er en rigtig god måde at øge kroppens fysiske kapacitet på, både når det gælder styrke, udholdenhed, kondition, balance, koordination og forbrænding. Du kan være med uanset alder, fysisk form og helbred – da øvelserne kan udføres på flere niveauer.

Træningen kan bestå af forskellige former for intervaltræning, og kan være bygget op omkring en variation af øvelser i maskin- og frie stationer, hvor der kan trænes med både egen krops vægt og/eller diverse håndvægte mv.

Øvelserne kan udføres i intervaller af 45 sekunder med 15 sekunders pause imellem hver station/øvelse.
På de frie stationer vil du få mulighed for at lære mere teknisk krævende øvelser – da en instruktør altid vil kunne vejlede dig.

Kom frisk til en time hvor vi mixer styrke-, balance- og kredsløbs-træning til frisk musik, der sætter pulsen i vejret og giver sved på panden, mens du har det sjovt sammen med de andre på holdet.

Hvornår: hver mandag* kl. 17.30-18.30
* der trænes normalt ikke på helligdage og skolernes ferie-/fri-dage

Hvem: Holdet er for alle medlemmer uanset om du er nybegynder eller øvet i fitness/træning

Tilmelding / afbud ikke nødvendigt. Du er velkommen til bare at møde op

Husk vanddunk og håndklæde

Instruktør team: Hanne, Jesper, Suzanne og Ulla T

Senior-cirkel 60+

I perioder tilbyder vi senior træning på fast hold (bootcamp-forløb).

Forløbet kan være på f.eks. 10-15 uger, med generel fokus på styrke-, balance og mobilitetstræning. I forbindelse med træningen kan der både teoretisk og praktisk være fokus på 'seniorrelevante' emner.

Holdet annonceres i Nyhedsbrev og på Facebook, hvor der også vil være information om tilmelding.

Holdet kører som et samlet træningsforløb over 14 uger (med start 19.09.18) og tilmelding gælder derfor hele forløbet.

Hvornår: onsdag kl. 9.30 - 10.30  (i perioden 19.09.18 - 19.12.18)

Tilmelding:  følg link her eller på forsiden - BEMÆRK, der er lukket for tilmelding*. Frist for tilmelding var den 10.09.2018

Instruktør team: Gitte og Jesper

* næste hold planlægges med opstart januar/februar 2019

Senior-cirkel - torsdag formiddag (lukket for tilgang)

Samvær og styrke - med sved på panden og et godt grin

Træningen er en blanding af styrke-, balance- og kredsløbs-træning der udføres til glad musik. Træningen er baseret på effektive øvelser i maskinerne, såvel som øvelser på gulvet, med håndvægte, stepbænke, knætræner, boksning på bold og meget andet. Øvelserne er tilpasset alder og evt. skavanker, så alle kan være med.

Har du lyst til bedre balance, mere styrke i musklerne samt stærkere knogler, i fællesskab med andre glade seniorer, så er dette holdet for dig. Efter træningen er der mulighed for at deltage i et fælles kaffebord.

Hvornår: hver torsdag kl. 9.00 - 10.00
Holdet kører som udgangspunkt hele året

Tilmelding: Ikke muligt da holdet er fyldt - der er ikke flere pladser

Cirkel instruktør: Anette