Cirkelhold - træning i fællesskab

Cirkeltræning kan bruges som supplement til det individuelle trænings-program, hvis man enten har lyst til samvær på et hold, og mere styrke- og puls-træning. Cirkeltræning kan desuden være med til at genskabe glæden og motivationen ved træning, hvis du er kørt lidt sur i det.

Mandags Cirkel-hold

Cirkeltræning er en rigtig god måde at øge kroppens fysiske kapacitet på, både når det gælder styrke, udholdenhed, kondition, balance, koordination og forbrænding. Du kan være med uanset alder, fysisk form og helbred – da øvelserne kan udføres på flere niveauer.

Træningen kan bestå af forskellige former for interval-træning, og kan være bygget op omkring en variation af øvelser i maskin- og frie stationer. Øvelserne udføres i 45 sekunder med 15 sekunders pause imellem hver station. På de frie stationer vil du få mulighed for at lære mere teknisk krævende øvelser – da en instruktør altid vil kunne vejlede dig.

Så kom frisk til en time hvor vi mixer styrke-, balance- og kredsløbs-træning til frisk musik, der sætter pulsen i vejret og giver sved på panden, mens du har det sjovt sammen med de andre på holdet.

Hvornår: hver mandag* kl. 17.30-18.30
* der trænes ikke på helligdage og skolernes ferie-/fri-dage. Præcis info kan se på Oversigt for Holdaktiviteter

Hvem: Holdet er for alle medlemmer. Tilmelding ikke nødvendigt, det er bare at møde op.

MandagsCirkel instruktør team: Hanne, Jesper, Suzanne og Ulla T

Senior-cirkel 60+

I perioder tilbyder vi senior træning på fast hold. Forløbet kan være på 10-15 uger, med generel fokus på styrke- og balance og mobilitetstræning. I forbindelse med træningen kan der både teoretisk og praktisk være fokus på 'seniorrelevante' emner.

Holdet annonceres i Nyhedsbrev, hvor der også vil være information om tilmelding.

Cirkel 60+ instruktør team: Gitte, Jesper og Ole

Senior-cirkel - torsdag formiddag (lukket for tilgang)

Samvær og styrke - med sved på panden og et godt grin. Hver torsdag, kl. 9:00 - 10:00  - Dette hold er fyldt! - ikke flere pladser.

Træningen er en blanding af styrke-, balance- og kredsløbs-træning der udføres til glad musik. Træningen er baseret på effektive øvelser i maskinerne, såvel som øvelser på gulvet, med håndvægte, stepbænke, knætræner, boksning på bold og meget andet. Øvelserne er tilpasset alder og evt. skavanker, så alle kan være med.

Har du lyst til bedre balance, mere styrke i musklerne samt stærkere knogler, i fællesskab med andre glade seniorer, så er dette holdet for dig. Efter træningen er der mulighed for at deltage i et fælles kaffebord.

Cirkel instruktør: Anette